PDA

View Full Version : PG expand barracks button missing



franknarf
04-15-2013, 08:26 PM
Very, very unimportant bug. :)

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/540705296406449389/773A8BE069DFC0CE77D6136163AAAB33DA010F9C/1024x528.resizedimage

To reproduce: Click the down arrow really quickly.

When you reach the bottom row, if you've been fast enough, the "expand barracks" button won't show up; and clicking on the square doesn't do anything.

raven2134
04-15-2013, 10:06 PM
But this isn't permanent? As in, it comes back if you go out and in?

franknarf
04-16-2013, 06:38 AM
Oh yeah, the correct behavior comes back simply by using the buttons to rotate to that position more slowly. No need to exit and reenter.