Results 1 to 7 of 7

Thread: [BUG?] Battering Ram and stone walled Raid Master

  1. #1

    [BUG?] Battering Ram and stone walled Raid Master

    Hi, I just used Battering Ram lvl 3 on a stone walled RM. He got 5 armor break. I expected it to be only 2. Is this a bug or is my assumption wrong?

  2. #2
    Skald Aleonymous's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Greece
    Posts
    2,444
    It's not wrong, 5-3=2. An ally or enemy RM?

    There's weird things going on with SW. Yesterday, in a QM, I am 99% sure I SW'd my RM, even saw the shield-glittering animation; then, a couple of turns later, he got a normal hit and then I saw that the "SW icon" wasn't lit on top of his portrait... Perhaps it was just my eyes?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Aleonymous View Post
    It's not wrong, 5-3=2. An ally or enemy RM?
    Enemy. So it was to my advantage but still wrong...

  4. #4
    Senior Member Butters's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Tokyo, Japan
    Posts
    303
    never experienced it first hand, but I heard multiple accounts of stonewall not working properly - I think since 1.8 . It's infrequent though as far as I can tell. Video evidence / logs would be a nice thing to have...

  5. #5
    Senior Member Kletian999's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    258
    Indeed, there's another thread in the bug forum where both players saw the Stonewall status remove itself from the raider for no reason.

  6. #6
    Just tried it a second time (BR against SW) and it seems to be reproducible. (So I guess this means it is half way fixed... )

  7. #7
    Probably only happens from an enemy BR, as I've been running a 3 RM + 2 StA build off and on for awhile and battering the hell out of my own guys and have not seen the bug happen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •